fbpx

Even voorstellen: Angélique

Deze oergezellige Brabantse komt oorspronkelijk uit Oisterwijk. Dat hoor je wel als je ons VersLokaal in het centrum binnenstapt, want daar is zij vaak te vinden. Dit zuidelijke bourgondische gevoel heeft zij gelukkig meegenomen naar Zwolle, waar De Buurman erg blij mee is!

“Na 10 jaar in een schoenenzaak te hebben gestaan, vond ik het tijd worden om mijn vleugels te spreiden en te kiezen voor een winkel waar mijn hart ligt. En dat is natuurlijk GOED ETEN, ha ha 😉 Ik vind het belangrijk dat eten van goede kwaliteit is en op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd wordt. In deze winkel liggen de meest heerlijke producten binnen handbereik en heb ik heel veel respect voor de teler, boer en de natuur.
Gezond en lekker eten uit een korte voedselketen is zó belangrijk! Vers van het land bij ons in de winkel, héérlijk!
Ik hoop nog lang te mogen genieten van al dat lekkers, met mijn supergezellige collega’s!
Tot snel op het terras aan de Vispoortenplas!”

Reageren