fbpx

Even voorstellen: Heleen Veldman

Wat zijn wij blij dat Heleen bij De Buurman is komen werken! Met een gezonde werklust en een sociaal doel voor ogen verteld ze enthousiast waarom zij voor De Buurman VersLokaal koos!

“Ik werkte in de zorg. Niet bij mensen aan bed hoor, maar in de keuken! Ha ha!
Op een gegeven moment vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.
Elke dag het zelfde doen ging mij tegen staan. Je kon de klok er bijna gelijk op zetten.
Toen ik deze vacature zag was ik eigenlijk gelijk getrikkerd. Werken in winkel met horeca ervaring sprak mij enorm aan. Heb er even over nagedacht en trok mijn stoute schoenen aan, 27 jaar winkel ervaring met horeca moet voldoende zijn. Bij De Buurman gaat het eerst vooral om de persoon, hoe je met klanten omgaat, hoe je van verse producten de lekkerste gerechten kan maken én het besef van een duurzame voedselketen. Nou… dat moet goedkomen 😉

Ik sta meestal in het centrum en geniet enorm van de mensen en dat ik het ‘verhaal van De Buurman’ mag vertellen. Dat is echt een mooie boodschap waar ik volledig achter sta. Thuis kook ik niet zo vaak, want mijn man is kok, maar gelukkig kan ik hier mijn ei kwijt.

Kom maar eens langs aan de Vispoortenplas 4, dan kunnen we kennismaken!
Tot snel!

Reageren