fbpx

Even voorstellen: Raymond Veldman

Nou, dit is hem! Onze geweldige kok. De gezelligheid die hij op de foto uitstraalt, mogen wij iedere dag beleven in zijn keuken. Kan je wat over jezelf vertellen Raymond?

“Jazeker kan ik dat! Ik heb zo’n 15 jaar gewerkt in de horeca en 20 jaar bij bedrijven en instellingen. Heel leuk allemaal, maar ik vind het fijn om mijn klanten/gasten te ontmoeten, advies te geven én blij te maken. Gelukkig heb ik dat gevonden bij De Buurman! Het hele plaatje van concept, inkoop, koken, leuke collega’s en verkoop klopt voor mij! 

Met het brede en assortiment uit de winkel, kan ik alles maken wat ik wil. Van gezonde verse maaltijden, tot bedrijfslunches voor grote groepen. Mooi om te mogen werken met producten waarvan ik weet waar ze vandaan komen, dat het eerlijk geproduceerd wordt, gezond is én uit de korte voedselketen komt. 

Wat ik ook erg leuk vind, is dat het in Berkum is. Het ‘buurtgevoel’ spreekt mij wel aan en je bouwt echt iets op met je vaste klanten. 
Nou, dat was even heel kort over mij… Wil je meer weten? Kom dan maar even binnen in Berkum, dan praten we verder! Tot ziens!

Groetjes Raymond 🧑🏼‍🍳

Reageren