fbpx

Heel blij zijn wij met de komst van Relinde in ons filiaal aan de Vispoortenplas in het centrum van Zwolle. Met een vrolijke glimlach en sprankelende ogen vertelt Relinde waarom zij koos voor De Buurman.

“Al 21 jaar werk ik in de catering, waarvan ! 13 jaar als catering manager bij het Provinciehuis Zwolle. De coronacrisis zorgde ervoor dat ik de mogelijkheid kreeg om andere keuzes te maken en stappen te zetten waar ik als vrouw, moeder, werknemer en mens blijer van werd. De Buurman kwam op mijn pad en heb dat met beide handen aangegrepen.
Ik was namelijk op zoek naar fysiek contact met klanten, collega’s in een omgeving waar creativiteit en lekker eten centraal staan. En laat De Buurman dat nou net in huis hebben!

Het verhaal dat De Buurman uitdraagt spreekt mij enorm aan. Met lokale producten de meest lekkere gerechten maken, op een duurzame manier. Prachtig om te zien hoeveel Lokale Helden wij wel niet in onze regio hebben! Neem nou eens de Helden uit mijn geboortestad Ommen: het bier van Pauw, de jammetjes van de Varsenerhof, het rundvlees van de Vechtdal Hooglanders, de boerenkaas van Heileuver… Stuk voor stuk prachtige bedrijven waar ik met grote regelmaat langsfiets voor een ommen-tje 😉

Graag vertel ik onze klanten waar al het lekkers vandaan komt en geniet ik van de wisselwerking en de gesprekken. Ik hou van lekker eten en ben altijd in de keuken te vinden om zoveel mogelijk mensen blij te maken met mijn kookkunsten. Heerlijk dat ik bij De Buurman mijn hobby kan uitoefenen en tegelijkertijd mag vertellen waarom het zo lekker is!

Ik wil jullie allemaal uitnodigen om eens langs te komen in ons verslokaal aan de Vispoortenplas 4 in het centrum van Zwolle. Dan kunnen jullie voelen en zien waarom ik voor De Buurman kies!”

Lieve groeten,

Relinde Gerbers

Reageren