fbpx

Rieneke is opgegroeid in het prachtige Oldebroek. Samen met haar ouders en haar drie Vlaamse Reuzen in een landelijke woonboerderij geniet zij van de ruimte om haar heen. Sinds de zomer werkt ze bij De Buurman en daar zijn wij enorm blij mee!

“Tijdens mijn opleiding SVO Food Generation in Zwolle mocht ik op stage bij De Buurman. Samen met Arjan in de keuken was erg gezellig en ik heb nog wat geleerd ook, ha ha 😉 Gelukkig mocht ik na mijn examen blijven en maak ik nu heerlijke salades, maaltijden én zorg ik ervoor dat de vakken goed gevuld blijven met verse groentes en lunch producten.

Van huis uit, ben ik gewend om verse groenten te eten uit onze moestuin en vind het mooi dat ik nu met dezelfde verse lokale producten mag werken om hier wat lekkers van te maken. Lokale producten zijn vers en de smaak is puur, omdat het niet van ver hoeft te komen. Daar hou ik van. Gezond én lekker!

Of ik thuis ook lekker kook? Ha ha… daar heb ik nu niet zoveel tijd meer voor, maar gelukkig kan mijn moeder ook heerlijk koken. Daar schuif ik graag aan!

Ik hoop dat ik nog veel lekkere dingen mag bereiden voor onze klanten, want ik heb het hier erg naar mijn zin in dit gezellige team van De Buurman.

Groetjes en tot ziens,

Rieneke van Hoorn

Reageren