fbpx

Even voorstellen: 

Ik ben Robèrt Hoornstra en woonachtig in Zwolle met mijn gezin. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt als zelfstandig werkend kok, Sous chef en chef kok, kreeg ik de gelegenheid om een eigen filiaal te runnen in de agf sector binnen de Sligro groothandel in Zwolle. Dit heb ik ruim 9½ jaar mogen doen met heel veel plezier.

Daarna werd ik cateringmanager voor de Rabobank in Zwolle, maar door de Corona is dit helaas stil komen te liggen. Gelukkig kwam Jeroen Stegeman van De buurman VersLokaal om de hoek kijken. Hij leverde verse producten bij de Rabobank en vroeg of ik interesse had om voor een tweede vestiging voor De Buurman te willen openen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, omdat hier twee mooie werelden samen komen. De wereld van de horeca en mijn ervaring in de AGF wereld, waardoor ik mijn passie voor lekker eten kan delen met iedereen.”

Waar kan jij van genieten? 
“Op de eerste plaats mijn gezin en op een hele goede tweede plaats: klanten adviseren over verse producten. Ik vind het heerlijk als mensen blij terugkomen en aangeven dat het goede advies heerlijk was.”

Waarom heb jij voor De Buurman gekozen? 
“Het concept van de combinatie VersLokaal, Lunchroom en To Go producten spreekt mij enorm aan. In het concept van De Buurman komt al het goede samen. Samen bouwen aan een eerlijk & vertrouwd voedselsysteem met Lokale helden.”

Waarom moeten mensen straks bij jou in de winkel komen?
“Omdat ik van gezelligheid hou, klanten kan adviseren over onze producten én omdat wij er alles aan doen om klanten met een goed gevoel naar huis te laten gaan.”

Wanneer en waar kan Zwolle kennismaken met jou?
“Vanaf Donderdag 25 maart 2021 aan de Vispoortenplas 4 in Zwolle! Dan openen wij de deuren van het tweede VersLokaal De Buurman en gaat er een mooie wereld voor je open!

“Ik kijk uit naar deze mooie uitdaging en wil iedereen uitnodigen om een keer bij ons binnen te wandelen en te proeven wat ik bedoel.”

Reageren